Over Taveonge

Even voorstellen...

Even voorstellen…mijn naam is Tanja van der Moolen. Noem me een mensen-mens, (alhoewel dieren mij ook na aan het hart liggen). Ik ben niet voor niets gestart in het onderwijs en daarnaast universitair pedagogisch verder gaan verdiepen. Als gevoelig kind, vaak ziek thuis, zat ik regelmatig bij mijn ouders in de kapperszaak al spelende, levensvragen van klanten te beantwoorden zonder dat ik me daar op dat moment bewust van was.

Vanzelfsprekend en gewoon vanuit interesse en een stukje natuurlijke waarneming.

Ik vind het leven boeiend, ben geïnteresseerd in levensprocessen. Openminded en doortastend geef ik inzichten en bied perspectieven aan hen die het gevoel hebben vastgelopen te zijn en/of graag aan hun levenservaringen willen groeien.
Door wie ik ben, studie, waarnemingen en alles wat ik heb meegemaakt, kun je voor veel bij mij terecht.

Opbouwend inzicht krijgen op je levensvragen, in wat je (intuïtieve) ontwikkeling in de weg staat, advies in werk, scholing en privé omstandigheden…en daarnaast ben je ook voor een healing welkom.
Er wordt regelmatig aan me gevraagd of ik helderziend ben. Altijd een lastige vraag, ik noem het liever helder waarnemend of hoogsensitief. De ene keer is het een beeld zien of weten, een andere keer een bepaald gevoel dat overheerst of meer een algemeen weten, het kan ook een combinatie zijn van deze aspecten.

In mijn praktijk Taveonge ben ik werkzaam als spiritueel levensbegeleider en adviseur, coach/counselor en ben gevestigd in Duivendrecht.

Mijn aanbod lijkt heel breed en veelzijdig. Dat is het misschien ook, maar vanuit mijn hoogevoeligheid, enthousiasme, komaf, en de lange tijd van bezig zijn op dit vlak, maakt dat het er nu veel te bieden is. Ik wordt altijd weer naar “nieuwe” activiteiten toe geleid. Dat voelt zo fijn en steeds weer actueel. Deze rijkdom wil ik graag met je delen…

Levensbegeleider, levenscoach

Zo kun je bij mij terecht als je voor je gevoel op een kruispunt in je leven staat of behoefte hebt aan inzicht, een stuk persoonlijke begeleiding en/of ontwikkeling. We gaan op zoek naar de rode draad in je leven, je persoonlijke groeiproces, je zielspad… Wat zijn je herhalingspatronen en hoe kom je daar los van…We worden allemaal geboren met bepaalde kwaliteiten en leerstukken. Wanneer je die volledig kunt omarmen ga je op weg in een leven vanuit je essentie, vanuit je hart…

Contact met overledenen

Wanneer je niet goed afscheid hebt kunnen nemen van een dierbare, kan ik voor je in contact komen met de energie van deze persoon. Neem een foto mee, dan lees ik die uit, d.w.z. dat ik de persoon op de foto ga invoelen, zodat ik het één en ander kan doorgeven. Niet beantwoordde vragen kunnen zo een plekje krijgen, waardoor het afscheid beter verwerkt kan worden. Hierbij stel ik wel voorop dat de vragen in direct verband staan tot de vragensteller. Ik ga niet zomaar dingen zeggen over mensen die daar helemaal niets vanaf willen weten en/of die niet in de eerste lijn staan t.o.v. de vragensteller, of enkel uit pure “nieuwsgierigheid”.

Kosmische invloeden en frequentieverschuivingen

Op dit moment vinden er veel interessante kosmische veranderingen plaats, welke een flinke impact op ons kunnen hebben. Er valt veel te verklaren uit deze tendensen en energetische verschuivingen. Hier inzicht in hebben en mee om leren gaan, geeft vaak meer zicht op wat er ons overkomt en welk doel het dient. Transformatie!!

Healing

Als Reiki-, Tera Maï-tm en Seichem meester, mag ik ook een spiegel zijn om je eigen systeem aan te helen en in balans te brengen. Vaak komt er al van alles in beweging in een consult terwijl we gewoon in gesprek zijn, soms al vanaf het moment dat de afspraak is gemaakt. Ik zie de mens als een eenheid van lichaam en geest. Als je emotioneel niet lekker in je vel zit, krijg je ook vaak fysieke klachten en andersom. Het krijgen van inzichten en het weten waar een ongemak vandaan komt, laat heling op diepere lagen doorwerken, beter beklijven en komen emotionele lagen meer in balans.

Ckakra-healing

Wanneer je chakra’s in balans zijn, voel je je meer in je centrum, beter geaard, meer in je stroom en voel je je gewoon energieker. Ik werk zowel met de bekende 7 hoofdchakra’s, alswel met de nu steeds meer open komende 12 chakra’s. Door de huidige frequentie verschuivingen komen we meer en meer in contact met ook de hogere, fijnstoffelijke chakra’s.

Energetische huisreinigingen en andere reiniging

Bij lekker in je vel zitten kunnen ook externe factoren een rol spelen, zoals geopatische belasting, bijvoorbeeld Leylijnen, aardstralen, wateraders of lagere rest-energieën. Deze energieën kunnen zonder dat we het ons bewust zijn een goede gezondheid flink in de weg zitten. Hier is aan de hand van een plattegrond of schets inzicht in te krijgen en vervolgens, desgewenst, soms ook op locatie, wat aan te doen. Ook kun je bij me terecht wanneer je last hebt van aanklevende energie in je veld, van contacten met anderen of ingrijpende situaties. Deze kunnen beperkend zijn. Opschonen van je energieveld…

Voeding en meer

Zuiver omgaan met jezelf, je voeding, je dierbaren en je huis en omgeving, levert vaak ook een betere energiehuishouding op. Op dit vlak geef ik een flink aantal workshops en lezingen.

Ondersteuning (alternatief)

Ik kom uit een “nest” waar brede zintuiglijke waarnemingen of ervaringen niet vreemd waren en waarin een nauwe verbinding met de natuur en gezondheid hoog in het vaandel stonden. Kruiden, tincturen, huismiddeltjes…ik ben er mee opgegroeid. Daarnaast kunnen supplementen en het uittesten van eventuele tekorten van vitaminen en/mineralen, een mooie bijdrage leveren aan een energetisch welbevinden. !! Bij aanhoudende klachten natuurlijk wel een arts bezoeken!!

Nieuwe-tijdskinderen

Vanuit mijn pedagogische achtergrond in combinatie met mijn invoelende vermogen begeleid ik “Nieuwetijds”-kinderen en hun ouders. Ik ga dan eerst graag met één of beide ouders om de tafel zitten en al invoelend naar boven laten komen waar de problematiek ligt en hoe daar mee om te gaan. Vaak blijken kinderen niet altijd terecht een stickertje A.D.D, A.D.H.D. autisme, dyslectie e.d. opgeplakt te krijgen. Ook wanneer je inmiddels volwassen bent en/of veel herkent in kenmerken van deze groep of je niet gezien voelt in je kwaliteiten.

Dieren

Ook dieren hebben zeker mijn warme belangstelling. Met hen werk ik aan de hand waarnemingen via een foto. Als kind kon ik uren in de tuin zitten en contact hebben met de dieren en natuurwezens om mij heen. Dicht bij de natuur.

Cursussen en workshops

en…heb je altijd al willen pendelen of mediteren… daarvoor en nog voor heel veel andere onderwerpen kun je bij me terecht voor een workshop, cursus, lezing, consult of informatie. Zo ook voor verkoop van pendels, stenen en mineralen, voedingssupplementen en nog heel veel meer, zoals te zien is onder het kopje: winkel. Mocht ik hier je belangstelling gewekt hebben, neem dan gerust verder een kijkje op mijn website… …en voel je welkom om een afspraak te maken of een cursus te volgen!

Foto van Noorderlicht draak op IJsland (Bron: Nasa)

Draken en eenhoorns

Al een flink aantal jaren geleden kwam ik tijdens een trancereis op een drumsessie in contact met een draak en een eenhoorn, een fantastische ervaring, waarvan ik pas veel later de volle omvang tot mij kon nemen.

Heb je je wel eens afgevraagd waarom deze wezens in zoveel oude geschriften, mythen en sagen benoemd worden? …en waarom (“Nieuwetijds”)kinderen zo graag een eenhoorn als knuffel willen of in eenhoorns geïnteresseerd zijn? Waarom er in deze tijd zo vaak draken in films te zien zijn? (“Nieuwetijds”)-kinderen staan meer open voor andere realiteiten en voelen zich tot hen aangetrokken.

De Nasa heeft onlangs zelfs een foto van een draak in het Noorderlicht vrijgegeven.Deze energetisch fijnstoffelijk wezens hebben zich naarmate de energie destijds meer en meer verdichtte, teruggetrokken in hogere dimensies. Nu we ons steeds meer in deze hogere energie-lagen bevinden, kunnen we weer met hen in contact komen. De draken en eenhoorns: een bron van onvoorwaardelijke liefde, heling en transformatie om ons in deze periode van verandering te ondersteunen.