Cursussen en Workshops

Cursus

Meditatie

Geleide-meditatie gericht op het openen van je chakra’s, transformatie, loslaten, het in contact komen met universele, onvoorwaardelijke liefde en het surfen op de nieuwe frequenties. Actuele info tussentijds…

Cursus / Workshop

Chakra's

Er ligt veel universele kennis en wijsheid opgeslagen in onze chakra’s. Naast informatie overdracht, het openen en zuiveren, zullen we de chakra’s ook een oppepper geven, zodat je levensenergie weer beter kan stromen. Ik werk bij voorkeur met ons uitgebreide en geheractiveerde 12-tallig chakra-stelsel.

Workshop

Aarding

Een goede aarding is belangrijk om in je stroom te blijven, spiritueel te kunnen groeien, je hogere chakra’s te activeren en de juiste beslissingen op het juiste moment te kunnen nemen. Een diepere verbinding met Moeder Aarde is de basis van spirituele groei. A.e. Sandalphon helpt ons hierbij.

Info en oefeningen

Hoe houd ik mijn energieveld schoon?

Hoe schoner je energieveld, des te prettiger, energieker en gezonder je je voelt. Door de dingen die je meemaakt, plaatsen die je bezoekt en mensen met wie je in contact komt, kunnen er rest-energieën in je veld blijven hangen, met alle gevolgen van dien.

Workshop

Draken en eenhoorns

Heb je je wel eens afgevraagd waarom deze wezens in zoveel oude geschriften, mythen en sagen benoemd worden? Er zoveel kinderspeelgoed is op dit gebied? Zoveel draken in films voorkomen?…Deze fantastische, energetisch fijnstoffelijk wezens hebben zich destijds teruggetrokken in hogere dimensies en wij mogen nu in deze tijd weer met hen in contact komen voor ondersteuning en transformatie.

Lezing

Invloed van zon, maan en sterren

Deze krachten hebben een grote invloed op je systeem. De zon voedt ons met haar stralen en wij deinen met het vele water in ons lichamelijke systeem, heerlijk mee op de aantrekkingskracht van de maan (denk hierbij even aan de eb-en vloed-beweging) en dan hebben we het nog niet over de sterren. Je kunt er veel profijt van hebben, als je op een goede manier inspeelt op deze krachten.

Workshop

Mineralen en kristallen

We werken met stenen. Voelen, ervaren, mediteren, passen toe, informeren stenen, enz. Verder komen er veel mogelijke toepassingen aan bod, evenals oa antwoorden op vragen als waarom je je wel of niet tot bepaalde stenen voelt aangetrokken en hoe zij je kunnen ondersteunen bij bepaalde processen. 

Workshop

Rust in je hoofd en loslaten

Oefeningen en handreikingen om in ons “drukke” bestaan onze malende gedachten tot rust te manen. Verder is er aandacht voor de veel gehoorde term “loslaten”. Wat wordt daarmee bedoeld? Hoe doe je dat?…en hoe pas je dat toe in je dagelijkse leven?

Workshop

Omgaan en interpreteren van kaarten...Een training van je intuïtieve kwaliteiten

In deze workshop gaan we aan de gang met diverse soorten van mijn kaartensets. Wat vertellen de symbolen of teksten je? Is dat voor iedereen hetzelfde uitlegbaar? Maakt het nog uit welke kaart je eerst trekt? Op welke positie die ligt? Hoe kun je het beste je vragen stellen? Sets/decks met elkaar combineren… enz, enz. Je kunt zoveel meer met kaarten en misschien heb je nog ergens wat liggen, dat stoffig aan het worden is. ..Tijd voor actie:-)

Workshop

Aartsengel Michaël en aartsengel Raphaël

A.e. Michaél geeft ons moed, kracht en bescherming en A.e.Raphaël is de heler bij uitstek. Door ondersteuning van deze energieën kun je je processen beter aan en verlichting ondervinden bij fysieke problemen.

Workshop

Heling van het innerlijk kind

Met behulp van de Maria-energie gaan we aan de slag met meer zelfacceptatie, zelfliefde, een diepere verbinding met…en vergeving aan ons diepste authentieke zelf.

Workshop

Transformatie met St. Germain, Merlijn

Werken met de violette vlam. Deze workshop biedt de gelegenheid dmv meditatie en de hulp van St Germain, Opgevaren Meester Merlijn, die zeer actief is in deze tijd m.b.t. transformatie, je spirituele groeiproces een flinke boost geven…

Cursus

Reiki(Usuï),Tera-Maï en Seichem

* Usuï-Reiki I, II en Master
* Tera Mai –tm I, II en Master
* Seichem I, II en Master
Deze cursussen, informatie en inwijdingen, doe ik op individuele basis. Data, in overleg.
Om een idee te geven m.b.t. Reiki I…

Cursus

De Usuï-Reiki I

De Usuï-Reiki I cursus omvat 4 dagdelen en/of avonden, waarbij je informatie krijgt over wat je van Reiki mag verwachten en de inwijdingen. Verder de Reiki-geschiedenis, hoe je jezelf kunt ondersteunen in je eigen spirituele ontwikkelingsproces, de chakra’s, zelf-behandeling, behandeling van anderen en een uitgebreide informatie-map. Bel of mail gerust bij verdere vragen.

Kosten € 195,00.

Cursus

Tarot

Inzicht in de kaarten, Arcana genaamd. Verder leer je verschillende patronen om de kaarten te leggen, de goede vragen te stellen en de kaarten te duiden. Het is tevens een goed attribuut om je intuïtieve vermogens te trainen. Mocht je al met de kaarten kunnen omgaan, dan is er ook de mogelijkheid om onder leiding te oefenen.

Workshop/Lezing

Onze voeding

Hierbij staan suikers, zouten en vetten centraal. Zin en onzin. Hoe gaan we ermee om, waarom staan zij zo in de belangstelling en hoe kunnen we hier op een “gezonde” mee omgaan… Ook zal ik ruimte inbouwen voor vragen en uitwisselingen.

Cursus

Creatief en uitlezen

Je creatief laten inspireren vanuit je onderbewuste, waardoor de resultaten boeiend zijn om te zien, een afspiegeling vormen van de processen waarin je je bevindt en waardoor je je proces weer in beweging kunt brengen. Het uitlezen van de werkstukken wordt tevens ondersteund door een Tarot kaart. Creatieve vaardigheden zijn volstrekt geen noodzaak.

Cursus

Praktisch pendelen

Pendelen omvat veel meer dan de ‘ja-nee’ methode. In deze cursus leer je veel over de pendel; het stellen van de juiste vragen, over veilig pendelen, en verschillende methoden, zodat je via de ene methode de andere kunt kortsluiten of aanvullen. Tijdens de cursus krijg je ook uitleg over de keuze van een pendel afhankelijk van wat je er mee wilt… Deze cursus is zowel privé, als in een groepje mogelijk. Tijdsduur: Eén lange ochtend of avond, met eventueel telefonisch overleg naderhand. Tijdens de cursus krijg je een oefen-pendel in bruikleen. Heb je al een eigen pendel, dan mag je deze natuurlijk meenemen, noodzakelijk is dit echter niet.

Kosten: € 75,00 incl. cursusmateriaal in de vorm van een informatiemap en oefenmateriaal. Indien je zelf vier of meer mensen bij elkaar brengt, dan zijn de kosten €65,00 pp. Gezellig met een paar vriendinnen onder elkaar…

* Alle bovenstaande cursussen en workshops: €35,00 pp/per keer, tenzij anders is vermeld.
*De meditatiecursus is een doorlopende cursus 1x in de 3 weken en daarvan zijn de kosten €20 per avond
* Elke cursus wordt in kleine groepjes gegeven, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke vragen.

Plaats:
Praktijk Taveonge Clarissenhof 31
1115CA Duivendrecht

Opgeven:
Per mail: taveonge@live.nl
Sms of tel.: 06 30626483/ 020 3378036…
!!In principe geef ik alle cursussen bij mij thuis. In overleg zijn ook andere opties mogelijk. Daarbij zou je bv. kunnen denken aan een verjaardag of vrienden- of vriendinnen-groepje bij elkaar!!
Prijs voor activiteiten op locatie in overleg

Voor het actuele cursusaanbod zie “Agenda Actueel”…