Nieuwsbrief Maart 2019

Stuiter je ook gezellig mee?
We bevinden ons in een energetisch ingewikkelde tijd, eigenlijk al een tijdje.
Maar nu gaan de frequenties wel heel rap omhoog en daarmee lijkt het wel of we onszelf telkens opnieuw mogen uitvinden.
Even op een rijtje wat er nu allemaal gaande is in deze zeer versnellende maand maart:
– Afgelopen nacht hadden we om 2.43 u een volle supermaan. Deze maakt ons sneller emotioneel en vaak slapen we rond een volle maan wat minder vast, zeker bij een supermaan…
-Deze maand hebben we ook 4 x een 3-3-3 portaal. Even numerologisch:-) 2019= 2+0+1+9=12=1+2=3…
2019 is dus een 3-jaar. Nu hebben we in maart 3-3-2019; 12-3-2019; 21-3-2019 en 30-3-2019… Deze portalen geven een flinke energie verhoging. Als je dan verder rekent is 3+3+3=9…4 keer een 9 situatie in maart, dwz 4 keer een eind van een periode en klaar voor nieuw begin. Stap voor stap treden we een nieuwe tijd in en dat gaat snel op deze wijze…
-Mercurius loopt retrograde al vanaf 5 maart t/m 28 maart. Mercurius heeft te maken met communicatie, verkeer en interactie. Dit k├án doorwerken in misverstanden, niet tot stand komen van afspraken, problemen computers, internet en telefoon, relaties, enz… Dit is afdeling: goed bij jezelf blijven, in je eigen kern…
-Verder zitten we nu t/m de 29e in een poortperiode, een aantal aaneengesloten poortdagen. Poortdagen zijn dagen waarop de scheiding tussen ons en het universum dunner is. Dat kan ons extra gevoelig maken, soms meer moe en ons uitdagen om oude patronen (daar zijn ze weer…) op te ruimen.

Alles bij elkaar dus een flinke uitdaging en dat is voelbaar… Gelukkig hebben we er allemaal in meer of mindere mate mee te maken, maar dat hoeft het er niet gelijk ook makkelijker op te maken…
Tjoe…het wordt ook weer april.. en blijf er vooral ook de humor er van inzien ­čśë

Iets heel anders:
Heb je je ooit afgevraagd hoe draken, eenhoorns, meerminnen en andere magische verschijningen in onze overleveringen terecht gekomen zijn? Hier ga ik een volgende keer op terugkomen. Voor hen die daarin ge├»nteresseerd zijn, staat er misschien nog wel iets leuks in het cursusaanbod…