Nieuwsbrief Oktober 2016

Bij deze laat ik even een korte nieuwsbrief uitgaan over de bijzondere tijd waarin we op dit moment leven en hoe we deze zouden kunnen ervaren.
Misschien herkennen jullie bij jezelf af en toe momenten dat je een onzekerheid voelt of andersoortige ervaringen hebt waarvan je denkt: Hé, wat is dit nu? Wat overkomt me nu…? Dit herken ik niet bij mezelf of dit is anders dan anders…
Facetten waar je mee te maken zou kunnen hebben, zouden o.a. de volgenden kunnen zijn en je hoeft ze echt niet allemaal te herkennen, maar misschien herken je er iets van.
Naast hoofd-, holte-, grieperige- en concentratie-klachten, evenals duizelingen, kun je misschien ook de volgende ervaringen herkennen:
– Heldere dromen, soms hele verhalen, bv. over situaties of ervaringen in eerdere periodes uit je leven, waarbij je met een bepaald overheersend gevoel wakker wordt. Hoeft zeker niet alleen maar vervelend te zijn:-)…
– Of misschien heb je dromen gehad, ook al kun je je deze niet herinneren, maar is er wel een gevoel blijven hangen van een bepaalde vertrouwdheid, herkenning, warmte of anderszins, die je niet direct kunt plaatsen …
– Momenten die zomaar voorbij gaan en waarbij je later op de klok kijkt en je idee hebt dat je gevoel voor tijd je volstrekt in de steek lijkt te laten…
– Je ‘s morgens wakker wordt en moeite hebt om terug te komen of misschien het gevoel mist te weten van wat voor dag het is of wat er op het programma staat voor die dag.
Dit soort ervaringen kunnen een gevolg zijn van de huidige energieverschuivingen. We worden als het ware een beetje herbedraad en kan een gevoel van verwarring met zich meebrengen. In feite zijn we in versneld tempo aan het transformeren en ons bewust of onbewust aan het aanpassen aan nieuwe frequenties. Niets om je zorgen over te maken. Soms is het wel leuk of interessant om te weten wat bepaalde ervaringen voor je te betekenen hebben…
Het hoort er op dit moment voor aan aantal van ons gewoon even bij. Voor degenen onder ons die het iets zegt: Het kan je helpen om goed in je aarding te blijven, veel naar buiten te gaan, de natuur in, gezond te eten en zo ons systeem op deze wijze niet extra te belasten en voldoende water te drinken…
Een liefdevolle groet